• Welkom op deze website. Je hebt de keuze uit maar liefst ZEVEN programma's: Sommen Versnellen - Hollen naar 100 - Nog één keer - Strategie - Didati(e)k-tak - Cijfermatig-beter-best en Bewegend leren
  • En wat kost dat? Nog geen € 5,- per programma!! Wees er snel bij!

HOLLEN NAAR 100handleiding

1e oefenboekje gratis

1e toets gratis

rekenstroken gratis

Na het automatiseren van de sommen tot en met 20 volgt het omgaan met getallen tot en met 100. Voor veel kinderen kan dat weer de nodige struikelblokken opleveren: omdraaien van de getallen, moeite met het werken met tientallen en eenheden en het optellen en aftrekken door het tiental is voor veel leerlingen moeilijk.

Om nog eens flink te oefenen met de plus- en minsommen tot en met 100, is het automatiseringsprogramma 'hollen naar 100' geschreven.

Sommen tot en met 100

Bij dit programma worden alle verschillende soorten sommen tot en met 100 op een systematische wijze aangeboden en ingeslepen.

Er kan zowel individueel als klassikaal met dit programma worden gewerkt. Klassikaal kunnen alle oefenboekjes doorgewerkt worden, maar er kan ook naar aanleiding van de bijgeleverde toets bepaald worden welke leerlingen extra aandacht nodig hebben.

Het pakket bestaat uit toetsen, oefenboekjes en materiaal om inzicht te krijgen in de getallen tot en met 100.
Zo kunnen de kinderen al 'hollend naar 100' nog eens flink met deze sommen oefenen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.